Openingstijden: Ma-vr 08:00 - 19:00 Za 10:00 - 18:00 Zo Gesloten

Fietsen

Star Tweewielers Een fiets die bij u past

Bij Star Tweewielers Amsterdam hebben wij de beschikking over een breed assortiment. Wij verkopen diverse nieuwe, maar ook tweedehands fietsen voor zowel heren, dames als kinderen.

We zijn dealer van: Pointer, BSP, Burgers Cortina en Avalon. Wij hebben verschillende modellen en verschillende type fietsen, voor ieder is er wat wils bij Star Tweewielers Amsterdam. Kom gerust bij ons langs in onze winkel aan de Rijnstraat 216 in Amsterdam.

Lente Actie Star Tweewielers Amsterdam

Nieuwe fietsen tot 12% korting. U kunt ook verzekering aansluiten bij ons vanaf € 4,40 per maand of per jaar.

De juiste herenfiets

Herenfietsen zijn kenmerkend aan de hoge instap, vanwege de stang welke in het midden van de fiets zit. Deze stang zorgt voor extra stevigheid aan de fiets. Voor heren hebben wij de beschikking over veel verschillende soorten modellen van erkende merken zoals bijvoorbeeld Cortina. Wij bieden u een groot aanbod aan herenfietsen van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Kom gerust langs voor vrijblijvend advies en om een proefrit te maken op een van onze herenfietsen.

Breed aanbod aan damesfietsen

Ook dames zijn bij ons aan het juiste adres voor een prachtige nieuwe- of tweedehands fiets. Deze fietsen, gekenmerkt door een lage instap, hebben wij in diverse modellen van verschillende merken binnen ons assortiment. De damesfietsen zijn daarnaast beschikbaar in vele verschillende kleuren. Wij garanderen dat de perfecte fiets voor u in ons assortiment zit! Kom dus snel langs om een proefrit te maken. Wij geven u graag advies over welke fiets bij uw gebruik past.

Een kinderfiets die past bij uw kind

Niet alleen volwassenen zijn bij ons welkom om een nieuwe fiets aan te schaffen. Ook voor kinderen hebben wij de beschikking over een prachtige collectie aan fietsen, of het nu gaat om splinternieuwe fietsen of tweedehands fietsen, bij Star Tweewielers Amsterdam hebben wij er de beschikking over! Een proefritje maken? Geen enkel probleem, kom gerust bij ons langs voor vragen en een eerlijk advies.

Star
Tweewielers